Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew en advies over techniek.

BLØF Ziggo Dome 2018

Op zaterdag 10 maart stond de Ziggo Dome volledig in het teken van BLØF's twaalfde studio-album 'AAN'. Het was de derde keer dat BLØF op het podium stond in de Amsterdamse poptempel. Wederom was Freezone hierbij aanwezig. Dit jaar in opdracht van Tintaan en in samenwerking met Agents After All en PRG NL. Zo assisteerden we onder andere bij de bouw en breek van licht, video, audio en barriers.

Culturele Hoofdstad Leeuwarden

Zaterdagavond 27 januari werd het startsein gegeven van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad Europa 2018. Drie pleinen in Leeuwarden liepen die avond vol voor het spektakel die onder andere bestond uit dans, muziek en lichtshows. In samenwerking met Focus heeft Freezone crew geleverd voor de bouw en breek van licht en zijn er volgspotters ingezet tijdens de openingsshow. Zie de foto's voor het resultaat. Fotocredits @VincentFockvCoppenaal

DELA Beach Open

DELA Beach Open, het eerste internationale beachvolleybaltoernooi van het jaar vond plaats van 3 t/m 7 januari. Speciaal voor het DELA Beach Open is de topsporthal van de Sportcampus omgetoverd tot beachvolleybalarena met een tijdelijk zandveld, omringende tribunes, licht en geluid. In samenwerking met Dionisys leverde Freezone deze eerste editie riggers en crew voor de bouw en breek van audio, licht en led. Zie hieronder de timelapse van de opbouw van de centercourt. Gepubliceerd door Volleybal.Chanel's Spring / Summer 2018 show

Voor dit prestigieuze mode-evenement ondersteunde Freezone de bouw, de breek en de catwalkshow van de haute couture voorjaars/zomercollectie 2017 van Chanel.

Holland zingt Hazes

Voor de vijfde keer werd de Ziggodome omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland. En ook deze editie was weer volledig uitverkocht. Samen met onze opdrachtgevers Sightline en Ampco- Flashlight verzorgden wij de ombouw en de breek van licht van de show.

Fotocredits: Sightline


Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers