Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew en advies over techniek.

Holland zingt Hazes

Voor de vijfde keer werd de Ziggodome omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland. En ook deze editie was weer volledig uitverkocht. Samen met onze opdrachtgevers Sightline en Ampco- Flashlight verzorgde wij de ombouw en de breek van licht van de show.

Fotocredits: Sightline


World Cup Short Track

Na ruim twintig jaar was Nederland in 2017 weer gastheer van het KPN WK Shorttrack 2017. Het WK vond plaats van 10 t/m 12 maart in Ahoy Rotterdam. Freezone was hierbij van het begin tot het einde en ondersteunde bij de bouw en breek van licht, audio en led. Bekijk ook de WK Shorttrack 2017 video. 

A State of Trance

Zaterdag 18 februari 2017 was de Jaarbeurs Utrecht het decor van een radioshow die wereldwijd door ongeveer 35 miljoen mensen beluisterd wordt. En daarbij was de gastheer van de avond één van de grootste DJ’s ter wereld, Armin van Buuren. Bij dit grootse geluidsspektakel hielp Freezone bij het afbreken van de audio. 

ISE

De 14-de editie van ISE (Integrated Systems Europe) vond dit jaar weer plaats in de Amsterdamse RAI. ISE is de grootste AV en systeemintegratie-show in de wereld. De tentoonstellingsruimte van de RAI was bijna met 1.200 exposanten gevuld. Freezone was onderdeel van de logistiek en gaf ondersteuning tijdens de breek van licht en trussen. 

Talkshow De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan is een wekelijks talkshow over en voor de moslimgemeenschap. Dit is het vierde jaar dat Freezone de bouw en breek van het decor verzorgd.

Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers