Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew t.b.v. techniek en advies over techniek.

Formule 1 Zandvoort

De Formule 1 in Zandvoort! Sinds de Formule 1 terug is gekomen naar Zandvoort in 2021 helpen wij diverse artiesten met hun optredens op het terrein. Bovendien hebben wij vorig jaar zelfs geassisteerd met de openingsceremonie op de baan!

3FM awards

De 3FM Awards 2018 werden dit jaar in AFAS Live te Amsterdam uitgereikt. Tijdens de liveshow vonden er diverse optredens plaats waarvan vele hun eigen band meebrachten. De change-over crew heeft ervoor gezorgd dat deze wissel zo vlot mogelijk verliep. 


Strandfestival ZAND & Nickelodeon Familie Festival

Strandfestival ZAND vond weer plaats op het Almeerderstrand. Het was de 12de editie dit jaar en Freezone mocht weer een groot aandeel zijn bij dit evenement. We leverde sitecrew, change-overs en een volgspotter. Assisteerde met grote aantallen bij de bouw en breek. En daarnaast zat er dit jaar ook een ombouw bij van ZAND naar het Nickelodeon Familie Festival. 

Drumcode & Encore Festival

Het spiksplinternieuwe festival Drumcode vond zaterdag 18 augustus plaats op het NDSM-werf in Amsterdam. Drumcode is het technolabel van de Zweedse dj Adam Beyer die samen met Awakenings deze editie heeft georganiseerd. Er waren in totaal 27 acts verdeeld over 4 stages. 

In de week daarop werd Drumcode omgebouwd naar het hiphop en R&B festival Encore. 

In opdracht van PRG NL en Focus hebben wij geassisteerd bij de (om)bouw en breek van het licht en audio. Zie afbeeldingen voor het resultaat. 


BLØF Ziggo Dome 2018

Op zaterdag 10 maart stond de Ziggo Dome volledig in het teken van BLØF's twaalfde studio-album 'AAN'. Het was de derde keer dat BLØF op het podium stond in de Amsterdamse poptempel. Wederom was Freezone hierbij aanwezig. Dit jaar in opdracht van Tintaan en in samenwerking met Agents After All en PRG NL. Zo assisteerden we onder andere bij de bouw en breek van licht, video, audio en barriers.

Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers