Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew en advies over techniek.

DELA Beach Open

DELA Beach Open, het eerste internationale beachvolleybaltoernooi van het jaar vond plaats van 3 t/m 7 januari. Speciaal voor het DELA Beach Open is de topsporthal van de Sportcampus omgetoverd tot beachvolleybalarena met een tijdelijk zandveld, omringende tribunes, licht en geluid. In samenwerking met Dionisys leverde Freezone deze eerste editie riggers en crew voor de bouw en breek van audio, licht en led. Zie hieronder de timelapse van de opbouw van de centercourt. Gepubliceerd door Volleybal.Chanel's Spring / Summer 2018 show

Voor dit prestigieuze mode-evenement ondersteunde Freezone de bouw, de breek en de catwalkshow van de haute couture voorjaars/zomercollectie 2017 van Chanel.

Holland zingt Hazes

Voor de vijfde keer werd de Ziggodome omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland. En ook deze editie was weer volledig uitverkocht. Samen met onze opdrachtgevers Sightline en Ampco- Flashlight verzorgden wij de ombouw en de breek van licht van de show.

Fotocredits: Sightline


World Cup Short Track

Na ruim twintig jaar was Nederland in 2017 weer gastheer van het KPN WK Shorttrack 2017. Het WK vond plaats van 10 t/m 12 maart in Ahoy Rotterdam. Freezone was hierbij van het begin tot het einde en ondersteunde bij de bouw en breek van licht, audio en led. Bekijk ook de WK Shorttrack 2017 video. 

A State of Trance

Zaterdag 18 februari 2017 was de Jaarbeurs Utrecht het decor van een radioshow die wereldwijd door ongeveer 35 miljoen mensen beluisterd wordt. En daarbij was de gastheer van de avond één van de grootste DJ’s ter wereld, Armin van Buuren. Bij dit grootse geluidsspektakel hielp Freezone bij het afbreken van de audio. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers