Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew t.b.v. techniek en advies over techniek.

Google Europa tour 2023

Een tour door Europa met Unbranded voor Google! In 2023 hebben wij op diverse locaties door europa mogen assisteren bij het bouwen van een stand, waar Google haar duurzaamheids beleid presenteerde. De werkzaamheden varieerden van het maken van een houten vloerconstructie, tot het installeren van een LED spiegelkamer.

A close encounter with Sam Feldt

A close encounter with Sam Feldt! Samen met JUR hebben wij in de A'DAM Toren een vette show neergezet, waarin DJ Sam Feldt werd geïnterviewd.

Formule 1 Zandvoort

De Formule 1 in Zandvoort! Sinds de Formule 1 terug is gekomen naar Zandvoort in 2021 helpen wij diverse artiesten met hun optredens op het terrein. Bovendien hebben wij vorig jaar zelfs geassisteerd met de openingsceremonie op de baan!

3FM awards

De 3FM Awards 2018 werden dit jaar in AFAS Live te Amsterdam uitgereikt. Tijdens de liveshow vonden er diverse optredens plaats waarvan vele hun eigen band meebrachten. De change-over crew heeft ervoor gezorgd dat deze wissel zo vlot mogelijk verliep. 


Strandfestival ZAND & Nickelodeon Familie Festival

Strandfestival ZAND vond weer plaats op het Almeerderstrand. Het was de 12de editie dit jaar en Freezone mocht weer een groot aandeel zijn bij dit evenement. We leverde sitecrew, change-overs en een volgspotter. Assisteerde met grote aantallen bij de bouw en breek. En daarnaast zat er dit jaar ook een ombouw bij van ZAND naar het Nickelodeon Familie Festival. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers