Wij zijn Freezone. We verzorgen de technische productie van evenementen, leveren crew en advies over techniek.

Strandfestival ZAND & Nickelodeon Familie Festival

Strandfestival ZAND vond weer plaats op het Almeerderstrand. Het was de 12de editie dit jaar en Freezone mocht weer een groot aandeel zijn bij dit evenement. We leverde sitecrew, change-overs en een volgspotter. Assisteerde met grote aantallen bij de bouw en breek. En daarnaast zat er dit jaar ook een ombouw bij van ZAND naar het Nickelodeon Familie Festival. 

Drumcode & Encore Festival

Het spiksplinternieuwe festival Drumcode vond zaterdag 18 augustus plaats op het NDSM-werf in Amsterdam. Drumcode is het technolabel van de Zweedse dj Adam Beyer die samen met Awakenings deze editie heeft georganiseerd. Er waren in totaal 27 acts verdeeld over 4 stages. 

In de week daarop werd Drumcode omgebouwd naar het hiphop en R&B festival Encore. 

In opdracht van PRG NL en Focus hebben wij geassisteerd bij de (om)bouw en breek van het licht en audio. Zie afbeeldingen voor het resultaat. 


BLØF Ziggo Dome 2018

Op zaterdag 10 maart stond de Ziggo Dome volledig in het teken van BLØF's twaalfde studio-album 'AAN'. Het was de derde keer dat BLØF op het podium stond in de Amsterdamse poptempel. Wederom was Freezone hierbij aanwezig. Dit jaar in opdracht van Tintaan en in samenwerking met Agents After All en PRG NL. Zo assisteerden we onder andere bij de bouw en breek van licht, video, audio en barriers.

Culturele Hoofdstad Leeuwarden

Zaterdagavond 27 januari werd het startsein gegeven van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad Europa 2018. Drie pleinen in Leeuwarden liepen die avond vol voor het spektakel die onder andere bestond uit dans, muziek en lichtshows. In samenwerking met Focus heeft Freezone crew geleverd voor de bouw en breek van licht en zijn er volgspotters ingezet tijdens de openingsshow. Zie de foto's voor het resultaat. Fotocredits @VincentFockvCoppenaal

DELA Beach Open

DELA Beach Open, het eerste internationale beachvolleybaltoernooi van het jaar vond plaats van 3 t/m 7 januari. Speciaal voor het DELA Beach Open is de topsporthal van de Sportcampus omgetoverd tot beachvolleybalarena met een tijdelijk zandveld, omringende tribunes, licht en geluid. In samenwerking met Dionisys leverde Freezone deze eerste editie riggers en crew voor de bouw en breek van audio, licht en led. Zie hieronder de timelapse van de opbouw van de centercourt. Gepubliceerd door Volleybal.Waarmee kunnen we u helpen?

Enkele van onze opdrachtgevers