We are Freezone. We provide technical event production, supply crew and give technical advice.

Formule 1 Zandvoort

De Formule 1 in Zandvoort! Sinds de Formule 1 terug is gekomen naar Zandvoort in 2021 helpen wij diverse artiesten met hun optredens op het terrein. Bovendien hebben wij vorig jaar zelfs geassisteerd met de openingsceremonie op de baan!

3FM awards

De 3FM Awards 2018 werden dit jaar in AFAS Live te Amsterdam uitgereikt. Tijdens de liveshow vonden er diverse optredens plaats waarvan vele hun eigen band meebrachten. De change-over crew heeft ervoor gezorgd dat deze wissel zo vlot mogelijk verliep. 


Strandfestival ZAND & Nickelodeon Familie Festival

Strandfestival ZAND vond weer plaats op het Almeerderstrand. Het was de 12de editie dit jaar en Freezone mocht weer een groot aandeel zijn bij dit evenement. We leverde sitecrew, change-overs en een volgspotter. Assisteerde met grote aantallen bij de bouw en breek. En daarnaast zat er dit jaar ook een ombouw bij van ZAND naar het Nickelodeon Familie Festival. 

Drumcode & Encore Festival

Het spiksplinternieuwe festival Drumcode vond zaterdag 18 augustus plaats op het NDSM-werf in Amsterdam. Drumcode is het technolabel van de Zweedse dj Adam Beyer die samen met Awakenings deze editie heeft georganiseerd. Er waren in totaal 27 acts verdeeld over 4 stages. 

In de week daarop werd Drumcode omgebouwd naar het hiphop en R&B festival Encore. 

In opdracht van PRG NL en Focus hebben wij geassisteerd bij de (om)bouw en breek van het licht en audio. Zie afbeeldingen voor het resultaat. 


BLØF Ziggo Dome 2018

On Saturday 10 March, Amsterdam´s Ziggo Dome celebrated  BLØF's twelfth studio album ´AAN´. It was the third show BLØF performed in this music temple. Once again Freezone was present too, this time representing Tintaan in collaboration with Agents After All and PRG NL. In our role, we assisted with building and dismantling of lights, audio, video and barriers. See pictures for the end result.

Photo credits: Facebook Ziggo Dome & Set Vexy 

A few of our clients