Freezone - event services

Crew

Een van de grootste krachten van Freezone is dat wij beschikken over een ruime poule van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij bemiddelen en leveren tijdelijk personeel dat op korte termijn ingezet kan worden. Onze mensen zijn geen uitzendkrachten maar vormen een team dat volop samenwerkt.

De crew van Freezone vertegenwoordigt een brede waaier aan disciplines. Denk aan stagehands, backliners, licht-, geluids- , AV- en theatertechnici, operators en decorbouwers. Maar ook leidinggevende krachten zoals stagemanagers, tourmanagers en productie- of projectleiders kunnen door ons geleverd worden.

De Freezone crew is flexibel en betrouwbaar. Door onze continue ervaring zijn we tevens in staat om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden. Dat scheelt inwerktijd en betekent dat onze medewerkers op iedere klus gelijk aan de slag kunnen. In een omgeving waar tijdsdruk altijd een grote rol speelt, is dat een flink voordeel. Bovendien besteden wij voortdurend aandacht aan actuele regelgeving en veiligheid op de werkvloer.

Het detacheren van medewerkers voor langere tijd of speciale projecten behoort ook tot de mogelijkheden.